2015. október 15., csütörtök

MeghívtaLAK magyarul is... :)

Mert a tökéletes buli a meghívónál kezdődik...

Angol nyelven már üzemel egy ideje a blogom. Ahogy időm engedi, próbálom ezt a magyar nyelvűt is vezetni. Blogom célja, hogy bemutassam az Etsy-boltomban árult, saját tervezésű meghívóimat, partidekorációimat.

A különleges meghívók küldése már hazánkban is kezd elterjedni (egyenlőre inkább csak ballagásra és szülinapra), de a bulik díszítése (lagzit kivéve) itthon még nem annyira népszerű. Bár hozzá kell tenni, a kínálat is meglehetősen csekély, és a legkevésbé sem egyedi, személyre szabott.  Ennek az űrnek a betöltéséhez szeretnék hozzájárulni és változatos, dekoratív kellékeket kínálni gyermeked, barátod, barátnőd, szüleid születésnapi bulijának, vagy mármilyen más eseménynek (céges party, keresztelő, ballagás, karácsonyi összejövetel, stb.) különlegessé tételéhez.

Termékeim mindegyike nyomtatható, ami azt jelenti, hogy én elkészítem neked a személyre szabott meghívót, dekorációt, címkét, amit te e-mailben kapsz meg jpg (vagy pdf) file(ok) formájában. A termékek mindegyike 300DPI-ben készült, ennek köszönhetően nyomtatva is tökéletes lesz a minőség.

Hol vásárolhatsz tőlem?

Etsy-n  (Mivel ez egy nemzetközi oldal, és jelenleg vásárlóim 99,9%-a nem magyar, a termékleírásokat és a szövegeket mindenhol angolul látod).  Ha bármelyikről kérdésed van, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Minden termékemen minden szót meg tudok változtatni, tehát természetesen magyarul is elérhető az összes. Az Etsy-n található ár nemzetközi, aki magyar szöveggel kéri a terméket, 20% kedvezményt tudok adni. Ehhez kérlek, írj nekem a vásárlás előtt a myprintablemiracles (kukac) gmail (pont) com-ra, és küldök egy kuponkódot!

Meskán (Mivel egy nap csak 24 órából áll, sajnos egyenlőre nem jutottam el addig, hogy ezt a boltot feltöltsem). Egyenlőre a népszerűbbekből tettem fel néhányat mutatóba.

Amennyiben nem találod a kínálatomban azt, amit szeretnél, de tetszik a stílus, amiben alkotok, írj bátran! Megvalósítom különleges ötletedet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése